Oktatási szolgáltatások

Napközis készségfejlesztés

Nyelvi és informatikai kiegészítő foglalkozások általános iskolások részére

Intézményünk által szervezett napközi jellegű kiegészítő foglalkozások keretében lehetőséget biztosítunk a nyelvi és informatikai készségek fejlesztésére szakképzett pedagógusokkal.

Megbízható felügyelet mellett 14:00 – 16:00 között színvonalas nyelv- és informatikai oktatás - a szabadidő tartalmas eltöltésére. (Hétfő-szerda informatika, kedd-csütörtök angol)

Bővebben...

 

Felnőttképzési szolgáltatások

A felnőttképzési törvény előírásai alapján a felnőttképzéshez kapcsolódó szolgáltatás olyan szolgáltatás, amely a képzések egyénre szabott kialakításának elősegítésére, a képzés hatékonyságának javítására vagy a munkavállalás elősegítésére irányul.  Formái az előzetesen megszerzett tudás felmérése, a pályaorientációs és - korrekciós tanácsadás, a képzési szükségletek felmérése és a képzési tanácsadás, valamint az elhelyezkedési tanácsadás és az álláskeresési technikák oktatása.

Bővebben...

 

Tanácsadás

A munkaerő-piaci versenyképesség megtartását a gazdaságban zajló folyamatok még jobban előtérbe helyezik. Sok munkahelyen van létszámleépítés, átszervezés – ezért nagyon fontos, hogy lehetőségeinkhez mérten a legjobban felkészüljünk az ilyen helyzetekre is.

Bővebben...

 
Letölthető dokumentumok
Oldalainkat 1 vendég böngészi